![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 3 Katılım: 22-05-2011 - 16:25 Üye No: 6,528 isim: dexter ![]() |
Arkadaşlar merhaba!
Önümüzdeki haftasonu kız arkadaşımla İskenderun'u gezmek istiyoruz fakat oraya dair hiçbir bilgimiz yok nereleri gezebiliriz nerede rahatça oturup birbirimize sarılıp öpüşebilirz.. İskenderunlu arkadaşlardan öneriler bekliyorum..Eğlence odası kiralamak istiyoruz eğer varsa..başbaşa kalabileceğimiz bir mekan.. Yardımlarınızı bekliyorum İSKENDERUN'lu arkadaşlarımdan,iyi günler ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
misafir ![]() |
Arkadaşlar merhaba! Önümüzdeki haftasonu kız arkadaşımla İskenderun'u gezmek istiyoruz fakat oraya dair hiçbir bilgimiz yok nereleri gezebiliriz nerede rahatça oturup birbirimize sarılıp öpüşebilirz.. İskenderunlu arkadaşlardan öneriler bekliyorum..Eğlence odası kiralamak istiyoruz eğer varsa..başbaşa kalabileceğimiz bir mekan.. Yardımlarınızı bekliyorum İSKENDERUN'lu arkadaşlarımdan,iyi günler ![]() sahilde kayalıklarda oturabilirsiniz öpüşebilirsiniz, kimse size bişi demez.. oda için otele gidin. gezebileceğiniz yerler sahil, primemall mağazası, arsuz beldesi. sahilde tekne turuna binebilirsiniz.. |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 3 Katılım: 22-05-2011 - 16:25 Üye No: 6,528 isim: dexter ![]() |
kardeş beni ekler misin çok az vaktini alacağım..
btrsamet1408@hotmail.com |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 19-02-2019 - 04:27 |