![]() |
ELEMAN ARAYANLAR SAYFASINA DöN İŞ ARAYANLAR SAYFASINA DöN ELEMAN ARANIYOR iLANI VER İŞ ARIYORUM iLANI VER |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
-Gül Can- |
![]()
|
misafir ![]() |
DENİZCİLER DE İKAMET EDİYORUM SİLAHLI GUVENLIK SERTIFIKAM VAR MARKETLERDE KASIYERLIK TECRUBEM VAR OFIS ISLERINDE,MARKET,TEMİZLİK ,GÜVENLİK,SERVİS ELEMANI ,DANIŞMAN ,VS İŞLERDE KALICI BİR İŞ ARIYORUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 86 Katılım: 14-02-2008 - 22:22 Nereden: iskenderun Üye No: 2,789 isim: ibrahim ![]() |
DENİZCİLER DE İKAMET EDİYORUM SİLAHLI GUVENLIK SERTIFIKAM VAR MARKETLERDE KASIYERLIK TECRUBEM VAR OFIS ISLERINDE,MARKET,TEMİZLİK ,GÜVENLİK,SERVİS ELEMANI ,DANIŞMAN ,VS İŞLERDE KALICI BİR İŞ ARIYORUM Merhabalar. Uluslar arası bir firmada ben 10 yıl, eşim 9 yıldır çalışıyoruz. İskenderun ve çevre bölgelerde bizimle çalışan yaklaşık 80-90 çalışma arkadaşımız var. Dilerseniz siz de çalışma arkadaşımız olabilirsiniz. İrtibat ; 0 (553) 422 92 28 Bu ileti shoby tarafından 09-07-2019 - 11:23 yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
-Gül Can- |
![]()
|
misafir ![]() |
Merhabalar. Uluslar arası bir firmada ben 10 yıl, eşim 9 yıldır çalışıyoruz. İskenderun ve çevre bölgelerde bizimle çalışan yaklaşık 80-90 çalışma arkadaşımız var. Dilerseniz siz de çalışma arkadaşımız olabilirsiniz. İrtibat ; 0 (553) 422 92 28 işin içeriğini pek anlayamadı acıklarmısınız bıraz |
|
|
--özkan-- |
![]()
|
misafir ![]() |
DENİZCİLER DE İKAMET EDİYORUM SİLAHLI GUVENLIK SERTIFIKAM VAR MARKETLERDE KASIYERLIK TECRUBEM VAR OFIS ISLERINDE,MARKET,TEMİZLİK ,GÜVENLİK,SERVİS ELEMANI ,DANIŞMAN ,VS İŞLERDE KALICI BİR İŞ ARIYORUM MERHABA İSKENDERUN EKOHOME MAĞAZAMIZDA ACİL KASİYER İHTİYACIMIZ VARDIR İLGİLENİRSENİZ ŞAHSEN MÜRAACAT YAPABİLİRSİNİZ |
|
|
![]() ![]() ![]() |