![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
iskenderunda erkek arkdas yada kız arkadas arayanları burya bekliyorum....
bilgilerimizi bırakalım cevapları bekleyelim;) ben emre iskenderunda yaşıyorum... 26 yaşındayım bilgilsayarcıyım 175 boyunda kumral ela gözlü biriyim.... tanışmak isteyen bayanlardan cevap bekliyorum... msn adresim iskenderunseker@hotmail.com.tr |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
slm bende serhat. diş hekimiyim...
30 yasındayım.... msn adresim dt.serhat@hotmail.com.tr tanısmak isteyenle tanısrım.... |
|
|
![]()
|
|
slm bende ebru...
iskenderunda yasıyorum.27 yasndayım sekreterim. nişanlıyım daha ne anlatsam bilmiyorum. baımlı güzel bir bayanım;) |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 468 Katılım: 22-07-2008 - 17:44 Üye No: 3,549 isim: arsuz_ ![]() |
|
|
|
--furkan-- |
![]()
|
misafir ![]() |
bende furkan; iskenderunda çılgın biriyim...
her turlu heyecan yasamak isteyen bayanla tanısabilirim; yaş boy kilo ten önemli değil:) tanısmak isteyen eklesin msnemi furkanseckin@hotmail.com.tr yas 28 bu arada |
|
|
--Hayal-- |
![]()
|
misafir ![]() |
slm ben hayal...
adanada yasıyorum iskendeurnda okudum... ama arada geliyorum iskendeurnu seviyorum... tanısmak isteyen arkadaslar bay bayan farketmez eklesin hayalarda@hotmail.com |
|
|
-zaLim- |
![]()
|
misafir ![]() |
selam ben zaLim
lonely__31@hotmail.com ![]() ![]() ![]() |
|
|
-kaLPsiz_pReNs- |
![]()
|
misafir ![]() |
Slm iskenderundan ben semih.30 yş 1'80 by kumral yeşil gözlüyüm gizliliğe önem veren güvenebilecem bayan arkadaş arıyorum platonik_66@hotmail.com
|
|
|
--emre-- |
![]()
|
misafir ![]() |
MRB BEN EMRE İSKENDERUNDAN sunisk@hotmail.com
|
|
|
-Meriç Onur Oktar- |
![]() ![]()
|
misafir ![]() |
selam ebru ben onur iskenderunda oturuyorum karizmatik ve yakışıklı biriyim 28 yaşındayım bekarım meric_1905@windowslive.com msn adresim eklersen çok mutlu olurum...
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 3 Katılım: 23-07-2014 - 21:31 Üye No: 7,863 isim: metin ![]() |
merhaba ben metin isdemirde vardıya amır yardımcısıyım 27 yasındayım canım cok sıkılıyor arkadas cevresı arıyorum
|
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 22-02-2019 - 23:24 |