![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 361 Katılım: 03-12-2006 - 04:00 Nereden: elazıg Üye No: 130 isim: mert meslek: Astsubay ![]() |
ARKLAR İSKENDERUN DEMİR ÇELİK LİSESİ MEZUNLARI BU TARAAFAA.. EHEHEH BEN 200 FA MEZUNUYUMM...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 30 Katılım: 25-12-2007 - 12:01 Üye No: 2,454 meslek: muhasebe ![]() |
SLM BENDE 1998 İDÇ TMA MEZUNUYUM BUGUN SİTEYE KAYIT OLDUM HERKESE SELAM
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 09-02-2008 - 14:18 Üye No: 2,762 meslek: emekli ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 6 Katılım: 14-03-2008 - 16:18 Üye No: 2,977 isim: Hilal ![]() |
ben idçden mezun olamadım ama lise 1 i orda okudum 2004 ve 2005 yıllarında 9-c sınıfında okudum sonrada iskendeundan taşınmak zorunda kalınca devam edemidim orda
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 9 Katılım: 20-04-2008 - 10:50 Üye No: 3,125 ![]() |
idç lisesinin ilk talebelerinden biriyim numaram 25 ti 79 yılında mezun vermedi
|
|
|
-tayfur eldaş- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-ilhan genç slm tayfur şu- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-ilhan genç- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 20-10-2008 - 11:27 Üye No: 4,000 isim: alpi meslek: olmazzzz ![]() |
Slm arkadaşlar.Ben alpi,benim ricam idç lisesi 93 veya 94 mezunu olması gerektiğini sanıyorum.bir arkadaşımı arıyorum adı,funda Srp soy imini ayzmıyorum belki evlenmiş soyadı değişmiş olabilir.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.en son 2000 yıllarında payasta oturdunu duymuştum.yardımlarınız için şimdiden tşk ederim bana bu konuda sirin_bey@hotmail.com a e-mail atarsanız çok memnun olacağım.hoşçakalaın
|
|
|
-hakan demirbağ- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-hakan demirbağ- |
![]()
|
misafir ![]() |
tayfur şu an zonguldakta çalışıyorum iskenderuna gelince görüşeli m İlhan ve Tayfur, ben Hakan Demirbağ 79 mezunlarından, Fatih, Hasan, Melda, Selda, Rukiye, Gönül, Arzu, İklil ve daha sayamadığım arkadaşlarımı hatırlattınız. Bana Facebook'tan ulaşabilirsiniz. Bu arada ÖMER GİRGEÇ diye bir arkadaş 79'da mezun vermedi diyor. Numarası 25 miş. Benim numaram 6'ydı. 79 mezunuyum. |
|
|
-M.Fatih TELLI- |
![]()
|
misafir ![]() |
İlhan ve Tayfur, ben Hakan Demirbağ 79 mezunlarından, Fatih, Hasan, Melda, Selda, Rukiye, Gönül, Arzu, İklil ve daha sayamadığım arkadaşlarımı hatırlattınız. Bana Facebook'tan ulaşabilirsiniz.
Bu arada ÖMER GİRGEÇ diye bir arkadaş 79'da mezun vermedi diyor. Numarası 25 miş. Benim numaram 6'ydı. 79 mezunuyum. |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 20-01-2015 - 12:54 Üye No: 7,981 İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: IDC Lisesi 1979 ![]() |
arkadaşlar merhaba.galiba yaslaniyoruz yavaş yavaş.ama zevkli bir arayis oluyor.Herkese selam.
1979 / IDC lisesi ilk mezunlarindan Fatih.(ilkokul ve ortaokul içinde ayni terim) sevgili SALAHADDIN TAYFUR ELDAS kardeşim (Aycan hanimin tabiri ile ),nasilsin ? Ilhanim sanada cok selamlar. mfatihtelli@yahoo.com |
|
|
--Zeynep-- |
![]()
|
misafir ![]() |
Mrh ben zeynep 97 Fen B mezunuyum.Acaba hic tanidik kimse varmi
|
|
|
--Funda-- |
![]()
|
misafir ![]() |
Slm arkadaşlar.Ben alpi,benim ricam idç lisesi 93 veya 94 mezunu olması gerektiğini sanıyorum.bir arkadaşımı arıyorum adı,funda Srp soy imini ayzmıyorum belki evlenmiş soyadı değişmiş olabilir.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.en son 2000 yıllarında payasta oturdunu duymuştum.yardımlarınız için şimdiden tşk ederim bana bu konuda sirin_bey@hotmail.com a e-mail atarsanız çok memnun olacağım.hoşçakalaın |
|
|
--Funda-- |
![]()
|
misafir ![]() |
Merhaba ben o tarihlerde mezun oldum ve ismim Funda ama Alp diye birini hatirlamiyorum.
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 12-04-2021 - 03:41 |