![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 7 Katılım: 21-12-2006 - 03:16 Üye No: 194 isim: OsM@N ![]() |
İskenderun'da insanların eğlenebileceği adam gibi yerler yok bence. Gece hayatı çok sönük . akşam saat 10 dan sonra İskenderun boşalıyor. Herkes evine çekiliyor, çünkü takılabilecekleri ortamlar yok ,varsa bile çok az . Akşam 10 dan sonra İskenderun tinercilere kalıyor. İskenderun'da dükkanlar çok erken kapanıyor. akşam 8 den sonra çoğu dükkan kapatıyor. En işlek mağazalar bile kapalı . Bu durum da insanların akşam şehirde dolaşma isteklerini engelliyor. Saygılar Evet bu görüşe tamamen katılıyorum akşam uzak bir yerden arkdaşlarınız gelse veya arkdaşlarınızla akşam giidip eğlenebileceğiniz doğru düzgün bir yer yok |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
-Misafir- |
![]()
|
misafir ![]() |
[color=#FF0000][size=7][size=7][i]
ben size katılmıyorum iskenderunumuz da öyle kaliteli şık vede mükemmel canlı müzik eşliğinde yer varki gitmemiş olmanız tahlisizlik neresini ben ce iskele cafe tüm iskenderunlar ve de iskenderuna gelen misafirlere önerrim |
|
|
-romeo_olmeli07- |
![]()
|
misafir ![]() |
[color=#FF0000][size=7][size=7][i] ben size katılmıyorum iskenderunumuz da öyle kaliteli şık vede mükemmel canlı müzik eşliğinde yer varki gitmemiş olmanız tahlisizlik neresini ben ce iskele cafe tüm iskenderunlar ve de iskenderuna gelen misafirlere önerrim oralar çay bahçesi biz gece hayatından bahsediyoruz, eğlence hayatından bahsediyoruz şahsen bende iskenderunda gece hayatı sıfır diyenlerdenim, eğlenmek istiyosak antakya ya yada adanaya gidiyoruz biz siz ne yaparsınız bilemem ama bu yazıyı okuyan işletmeciler varsa gitsinler bi araştırsınlar eğlence ne demek öğrensinler |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 13 Katılım: 03-06-2007 - 12:30 Üye No: 1,265 isim: bacardi ![]() |
yanı anatkydakı eglenceyı ıskenderundakıne tercıh edıyosanız ben bısey demıyorum yanı gercı sızın cevrenıze kalmıs bısey yanı sahsen bende cok eglenıyorum ıskenderunda yanı onemlı olan eglenmeyı bılmek yanı oturup kumsalda bı bıra ıcmek bıle ınsanı cok eglendırır bence
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 150 Katılım: 28-05-2007 - 17:11 Nereden: harikalar diyarı Üye No: 1,216 isim: cemre meslek: Serbest İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: yok ![]() |
İskenderun'da insanların eğlenebileceği adam gibi yerler yok bence. Gece hayatı çok sönük . akşam saat 10 dan sonra İskenderun boşalıyor. Herkes evine çekiliyor, çünkü takılabilecekleri ortamlar yok ,varsa bile çok az . Akşam 10 dan sonra İskenderun tinercilere kalıyor. İskenderun'da dükkanlar çok erken kapanıyor. akşam 8 den sonra çoğu dükkan kapatıyor. En işlek mağazalar bile kapalı . Bu durum da insanların akşam şehirde dolaşma isteklerini engelliyor. Saygılar yüzde yüz katılıyorum. cuma -cumartesi akşamşarı iş yoğunluğundan stresinden kurtulup da müzik eşliğinde eğlenilecek yerler olsa hiç fena olmazdı. iskenderunun bu yönde çok eksikleri var |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 291 Katılım: 20-04-2007 - 18:34 Nereden: iskenderun Üye No: 906 isim: Deniz ![]() |
İskenderun'da insanların eğlenebileceği adam gibi yerler yok bence. Gece hayatı çok sönük . akşam saat 10 dan sonra İskenderun boşalıyor. Herkes evine çekiliyor, çünkü takılabilecekleri ortamlar yok ,varsa bile çok az . Akşam 10 dan sonra İskenderun tinercilere kalıyor. İskenderun'da dükkanlar çok erken kapanıyor. akşam 8 den sonra çoğu dükkan kapatıyor. En işlek mağazalar bile kapalı . Bu durum da insanların akşam şehirde dolaşma isteklerini engelliyor. Saygılar doğru söylemişsin ama yakında açılsa çok iyi olur derim hem iskenderun deniz kenti oldugu için hemde insanlarımız çoğalmakta bazı kişiler işlerinden dolayı akşamları ancak alış veriş yapıyorlarr umarım daha güzel bir iskenderun olur diyerek dua etmeliyzzz |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 12 Katılım: 20-09-2007 - 01:56 Üye No: 1,899 isim: .gdfg meslek: gvbg İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: hbgfgfn ![]() |
arkadaşlar kesinlikle katılıyorum size inanılmaz sönük biyer isk gece hayatı konusunda bir iki mekan var sadece.
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 11-07-2009 - 14:41 Üye No: 4,774 isim: mert ![]() |
[color=#FF0000][size=7][size=7][i] ben size katılmıyorum iskenderunumuz da öyle kaliteli şık vede mükemmel canlı müzik eşliğinde yer varki gitmemiş olmanız tahlisizlik neresini ben ce iskele cafe tüm iskenderunlar ve de iskenderuna gelen misafirlere önerrim slm, ben daha yeniyim ve iskenderuna hiç gitmedim, gece hayatı olarak, gece kulüpleri varmıdır, hangilerini tercih edersin, şimdidien bilgilendirdiğin için teşekkürler |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 11-07-2009 - 14:41 Üye No: 4,774 isim: mert ![]() |
arkadaşlar kesinlikle katılıyorum size inanılmaz sönük biyer isk gece hayatı konusunda bir iki mekan var sadece. slm, ben daha yeniyimde iskenderuna da hiç gitmedim, fakat gece kulüpleri hakkında beni bilgilendirirsen sevinirim, şimdiden teşekkür ederim ve genelde gençlerin takıldığı cafe ve mekanlar |
|
|
--ufuk-- |
![]()
|
misafir ![]() |
bahar kebap salonunun arka tarafındaki sokaklarda bir kaç bar açıldı. oralar iskenderunun barlar sokağı olacak gibi.
bazılarının isimleri kara kedi, beyoğlu, nevizade yenileri de açılıyor. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 13-12-2019 - 16:00 |