![]() |
ELEMAN ARAYANLAR SAYFASINA DöN İŞ ARAYANLAR SAYFASINA DöN ELEMAN ARANIYOR iLANI VER İŞ ARIYORUM iLANI VER |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
-mehmet balcı- |
![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
-gülhan ilbasan- |
![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey ÖZEL BAYAN GÜVENLİK SİLAHLI SERTİFİKAM VAR.GÜVENLİK İŞİ İSKENDERUNDAMI YOKSA FARKLI ŞEHİRDEMİ? |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 12-08-2011 - 11:34 Üye No: 6,620 İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: End.Meslek Lisesi ![]() |
İskenderunda ikamet ediyorum silahlı özel güvenlik sertifakam var 1.85 boyunda 90 kiloyum çok acil güvenlik işine ihtiyacım var...
|
|
|
-ynkess- |
![]() ![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey inanmayın öle bişey yok.... |
|
|
-Guest- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-Yaar ÇALIŞKAN- |
![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey PERSONEL ALIMLARINIZ DOLDUĞU HALDE BU İLANI NİYE FAAL BIRAKIYORSUNUZ İNSANLARIN UMUDUYLA OYNAMAKTAN ZEVK ALIYORSUNUZ GALİBA |
|
|
--eren-- |
![]() ![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey ÖZEL GÜVENLİK SERTİFİKAM VAR SİLAHLI İŞ TERCÜBEM VAR TCDD ÖZEL GÜVENLİK OLARAK ÇALIŞTIM İLCİ HOLDİNG ACİL İŞE İHTİYACIM VAR BOY:1.70 KİLO:64 0507 941 1907 |
|
|
-ynkess- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-güllü mehmet uyar- |
![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey ----- - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ emekli polis memuruyum siçilim çok temiz sağlık sorunum yok güvenlik memuru veya güvenlik amiri olarak iş arıyorum işimin bilinçindeyim saygılar |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 5 Katılım: 01-02-2012 - 15:15 Üye No: 6,839 isim: mazman ![]() |
ÖZEL BAYAN GÜVENLİK SİLAHLI SERTİFİKAM VAR.GÜVENLİK İŞİ İSKENDERUNDAMI YOKSA FARKLI ŞEHİRDEMİ? Bayan Özel güvenlikci olarak Firmamıza İş Müracatı şuanda bulunmamaktadır ancak şirketimize uğrayarak CVR Doldurduğunuz taktirde yardımcı olunacaktır Saygılıramızla MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK İskenderunda ikamet ediyorum silahlı özel güvenlik sertifakam var 1.85 boyunda 90 kiloyum çok acil güvenlik işine ihtiyacım var... Şirketimizde Sürekli silahlı silahsız personele sırasıyla ihtiyaç duyulmaktadır şirketimize gelip CVR doldurmanız gerektedir şuan iskenderun merkez antalya ile ve istanbulda İş imkanı bulunmaktadır saygılarımızla MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK nasıl böyle bir şey yok.. o adreste mazman güvenlik yok mu? gidip baktın mı? adam durduk yerde neden öyle ilan versin ki? Şirketimiz 5188 sayılı kanun gereğince özel güvenlik eğitim ve koruma ltd şirketi olarak ruhsatını almış ve belirtilen adresde kanunlar çerçevesinde hizmet veren ender kuruluşlardan biridir. Her zaman Yayınlanmakta olan yazılarımızın arkasındayız iş imkanı sürekli olarak bizde mevcuttur Saygılarımızla MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK PERSONEL ALIMLARINIZ DOLDUĞU HALDE BU İLANI NİYE FAAL BIRAKIYORSUNUZ İNSANLARIN UMUDUYLA OYNAMAKTAN ZEVK ALIYORSUNUZ GALİBA Kesinlikle böyle birşey söz konusu değildir biz diğer x firmalarından farklıyız. Sürekli bizde iş bulunmaktadır CVR dolduranlara sırası geldiğinde telefonla ulaşılarak işler hakkında bilgi verilmektedir. SAYGILARIMIZLA şirketimize gelerek bir çayımızı içdiğinizde farkımızı farkedeceksiniz şu an iskenderunda bulunan okullar siteler şirketimiz güvenliğini sağlamaktadır MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 5 Katılım: 07-08-2012 - 03:57 Üye No: 7,060 isim: gamze meslek: MUHASEBE ![]() |
MERHABA BENIM SİLAHLI KARTIM VAR FAKAT KURUMUM BASKA .BILIYORUM ALMAYACAKSINIZ AMA GUVENLIKCI OLARAK CALISTIRIRSANIZ COK MEMNUN KALACAKSINIZ.DENEME SURESI VERIN .BU ISE COK IHTIYACIM VAR.TESEKKUR EDERIM.05548773994.2 YILLIK MUHASEBE MEZUNUYUM 23 YASINDA 1.70 BOYUNDA 54 KILOYUM
|
|
|
--gamze-- |
![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey mrb.bnm silahlı kartım var eger bu aralar ihtıyacınız varsa iş istyorum.ünıerste mezunuyum.23 yasndaym.1.70 boyunda 54 kıloyum |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 30-05-2013 - 12:06 Üye No: 7,455 isim: burak ![]() |
190 boy 87 kılo yum sılahlı ozel guvenlık sertıfıkam var acılen iş arıyorum 05315052814 hatay iskenderun
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 12 Katılım: 24-05-2013 - 20:23 Üye No: 7,445 isim: OKYANUS ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey özel güvenlik elemanı arıyoruz diye ilan vereceğinize sizden kimliğini alan elemanlarınızı arasanız daha iyi olmaz mı? ama nerde kayıt için binbir dil dökersiniz sertifika alındıktan sonra bir daha arayıp sormazsınız |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 12 Katılım: 24-05-2013 - 20:23 Üye No: 7,445 isim: OKYANUS ![]() |
Bayan Özel güvenlikci olarak Firmamıza İş Müracatı şuanda bulunmamaktadır ancak şirketimize uğrayarak CVR Doldurduğunuz taktirde yardımcı olunacaktır Saygılıramızla MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK Şirketimizde Sürekli silahlı silahsız personele sırasıyla ihtiyaç duyulmaktadır şirketimize gelip CVR doldurmanız gerektedir şuan iskenderun merkez antalya ile ve istanbulda İş imkanı bulunmaktadır saygılarımızla MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK Şirketimiz 5188 sayılı kanun gereğince özel güvenlik eğitim ve koruma ltd şirketi olarak ruhsatını almış ve belirtilen adresde kanunlar çerçevesinde hizmet veren ender kuruluşlardan biridir. Her zaman Yayınlanmakta olan yazılarımızın arkasındayız iş imkanı sürekli olarak bizde mevcuttur Saygılarımızla MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK Kesinlikle böyle birşey söz konusu değildir biz diğer x firmalarından farklıyız. Sürekli bizde iş bulunmaktadır CVR dolduranlara sırası geldiğinde telefonla ulaşılarak işler hakkında bilgi verilmektedir. SAYGILARIMIZLA şirketimize gelerek bir çayımızı içdiğinizde farkımızı farkedeceksiniz şu an iskenderunda bulunan okullar siteler şirketimiz güvenliğini sağlamaktadır MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK çok yakın tanıdığım sizden aldı kimliğini ancakaldığı günden bu yana bir kere bile aramadınız. |
|
|
-ömer yüksel- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-kubrayildiz- |
![]()
|
misafir ![]() |
MAZMAN ÖZEL GÜVENLİK KALİTESİYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SİLAHLI SİHSIZ BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK ELEMANLARI ARANIYOR.. BAŞ VURULARIN ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.. MÜRACAT ADRESSS mazmanozelguvenlik@hotmail.com.trOfis:ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderunYer:-ulucami cad. 99 sk. no 1 kat 5 d.9 arçelik uygunlar karşısı iskenderun, 31200 Iskenderun, Turkey
|
|
|
-eshat turgay- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-Gülhan BAYKUŞ- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-saadet engür- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
--saadet-- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-ali özgüneş- |
![]()
|
misafir ![]() |
Merhaba Ben Ali Özgüneş: Şuan iytiyaç olup olmadığını bilmiyorum ama yide bir yanıt bırakmak istedim ben silahlı bir özel güvenlik görevlisi olarak görev yapıyorum asıl mesleğim budur.
İnternette İlanınızı gördüm şuan nereye ihtiyaç olduğunun hakkında bilgi almak istiyorum.Bana ulaşacağınız Numarayı veriyorum. Numaram:0537 947 74 99 |
|
|
![]() ![]() ![]() |