![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 14 Katılım: 21-08-2007 - 09:59 Üye No: 1,700 isim: yavuz İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi 1999 ![]() |
11ydc 99 mezunu sınıf arkadaşlarımı arıyorum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 7 Katılım: 19-06-2007 - 22:22 Nereden: istanbul Üye No: 1,362 meslek: memur İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi 1999 ![]() |
99 mezunu 11 yd C mi dedin sınıf başkanın M.Harun İLBEYİ miydi sen M.Apiş de sınıf öğretmenin
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 10-08-2009 - 16:51 Üye No: 4,864 isim: 11 sos A İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi/1999 ![]() |
99 mezunu 11 yd C mi dedin sınıf başkanın M.Harun İLBEYİ miydi sen M.Apiş de sınıf öğretmenin slm ben 11 sos a iskenderun lisesi 99 mezunuyum. eski bina üst kat ilk sınıf. sizin sınıfı durmuş seni ve sınıf bakşanınızı tanıyorum. bana bu siteden sürekli üyelik talebi geliyordu bende az önce üye oldum ve senin yazını gördüm. sizin sınıftan ağzı çok iyi laf yapan bir çocuk bizden yardım adı altında para toplamıştı ben hariç herkes vermişti. meğer o paralarla siz sigara ve bira alırmışsınız aşk olsun size. yıllar sonra öğrendim seninlede ben nerde tanıştım bakayım beni hatırlayacakmısın bebeğinin doğduğu gün tanıştık seninle bil bakalım ben kimim bu arada benim sınıfımdaki saftiriklerden aşırdığınız parayı kimden tahsil edebilirim. beni polisim diye korkutma korkmam çünkü ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 14-10-2009 - 22:25 Üye No: 5,081 isim: Harun meslek: Muhasebe ![]() |
Way way Kimler waR Burda DurmuŞ kardeşim Nasılsın? Adaşımın aDınıda qörüyoRum .... Sizi qiDi YabanCı Dilciler Sizii... Ne coq qelirdik Sizin esKi binaya üSt kata Fln Karamboller yaaprdıK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 . SOS .J 99 Mezunuyum ..... HaRuN |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 24-04-2018 - 17:30 |