![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 468 Katılım: 22-07-2008 - 17:44 Üye No: 3,549 isim: arsuz_ ![]() |
en son bir şey kaybedecekseniz neyi kaybetmek istersiniz (her türlü şey için geçerlidir)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 380 Katılım: 08-01-2008 - 20:53 Üye No: 2,529 meslek: modelist İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: - ![]() |
çok ilginç bir soru hiç düşünmemiştim ama en son dendiğine göre kaybedecek bişeyim kalmamıştır heralde herşeyimi kaybettikten sonra yaşasam ne olur diyorum ve hayatımı kaybetmek isterdim yani sanırım
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 468 Katılım: 22-07-2008 - 17:44 Üye No: 3,549 isim: arsuz_ ![]() |
çok ilginç bir soru hiç düşünmemiştim ama en son dendiğine göre kaybedecek bişeyim kalmamıştır heralde herşeyimi kaybettikten sonra yaşasam ne olur diyorum ve hayatımı kaybetmek isterdim yani sanırım yanlış cümle kurdum galiba en son demiyecektim ama neyse bizler ne demek sitediğimizi anlarız ama hayat tatlıdır ya . buda nerden aklıma geldi çocuklar duymasın dizisinde kemal amca o kadar güzel söz söylediki içim bi tuhaf oldu |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 25-04-2018 - 17:39 |