![]() |
ELEMAN ARAYANLAR SAYFASINA DöN İŞ ARAYANLAR SAYFASINA DöN ELEMAN ARANIYOR iLANI VER İŞ ARIYORUM iLANI VER |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 92 Katılım: 18-03-2014 - 17:52 Nereden: iskenderun Üye No: 7,757 isim: CEM69 ![]() |
YURT DIŞI TECRÜBELİ HOCADAN İNGİLİZCE ÖZEL DERS :::
Kendi evinizde ya da benim evimde seviyenize uygun bir şekilde özel ders alabilirsiniz - 0'dan İngilizce - Genel İngilizce - Turizm ve hizmet sektörüne yönelik dersler - Advanced seviyeye uygun yenileyici dersler. - Konuşma ve Dinleme Dersleri - Okul müfredatı yönünde dersler (İlköğretim& Lise& Üniversite) - ''Daha önce kursa gittim ancak başaramadım... - Anlıyorum ama konuşamıyorum... - Toplum içinde konuşurken çekiniyorum, hata yapmaktan korkuyorum... - Sıfırdan İngilizce Öğrenmek istiyorum... - Kursa ayıracak vakit bulamıyorum... - Kendime veya çocuklarıma iyi bir dil eğitimi sağlamak istiyorum... - Çocuklarımın okuldaki ders notlarını yükseltmek istiyorum... - Kendimi geliştirmek için dil öğrenmek istiyorum... - Turizmle ilgileniyorum/ İlgilenme niyetindeyim... - Yurdışına gideceğim yada ticari yazışma yapmak istiyorum ancak hiç temelim yok...'' Diyorsanız... Ücret ve merak ettiğiniz herşey için bizimle özelden iletişime geçebilirsiniz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |