![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,194 Katılım: 10-06-2007 - 14:01 Nereden: iskenderun Üye No: 1,310 isim: Ali meslek: xxxx İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: .... ![]() |
iskenderunda en iyi baklava, künefe dondurma..vb. nerelerde yenir?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 10 Katılım: 24-05-2007 - 15:37 Üye No: 1,180 isim: aylin meslek: serbest İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi ![]() |
Baklava yemek isterseniz PETEK 1 numara ama Pac meydanı civarı KAFKAS pastanase varki emin olun PETEK le aynı kalite farkı fiyatı daha ucuz sahibiyle konuştum malzemelerimiz aynı ustalarımız hemen hemen aynı siz isme para veriyorsunuz ama asla PETEK pastanesini kötülemedi bu yanı hoşuma gitti ....
*** Yaş pasta denince VİCTORİA pastanesini tek geçerim ...... birçok pastane denedim...... *** Dondurma denince tabi ki MADO yerelde de YUSUF amca ............ *** Kazan dibi BOLULU hasan usta .......... *** Fırında sütlaç Karadenizli pastanelerin hepsi petek,kafkas vicrtoria Umarım biraz faydam olmuştur...... Seyyar kebabçı denince eskiden babam bizi Rasim kebab vardı bilmiyorum şimdi duruyormu yanında da yanlış hatırlamıyorsam ayrancı İbo vardı ama çok küçüktüm evde yemek yemez mutlaka babam beni Rasim e götürürdü.... Selam olsun o güzel günlere |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 41 Katılım: 25-02-2007 - 12:57 Üye No: 473 meslek: yok ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 79 Katılım: 27-01-2007 - 12:12 Üye No: 322 isim: guney meslek: serbest ![]() |
En güzel yaş pasta... En güzel baklava.. En güzel Künefe... Bana göre En güzelleri İskenderun'da yenir...
![]() Kebab derseniz kusura bakamyın ama Adana Kebabının üstüne tanımam... İskenderun'a gelmeme Az kaldı... |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 5 Katılım: 07-09-2007 - 13:06 Üye No: 1,820 İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: t.s.o ![]() |
herkese mrb bende yeni üye oldum bence en iyi künefeyi kral künefe yapıyor bide baklavayıda petek yapıyo
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 24 Katılım: 15-06-2007 - 17:22 Üye No: 1,338 meslek: Avukat ![]() |
*** (Hatay'ın) En iyi Künefe; Petek (üstüne fıstık serpiştirilmesi veya dondurma konmasını veya her ikisini birden tavsiye ederim)
*** En iyi fıstıklı Kadayıf ; Adliye'nin arka caddesindeki yani Adliye PTT si karşısındaki Antakyalılar Künefecisinde , (mutlaka deneyiniz memnun kalacaksınız). *** En iyi Baklava; Gaziantep Yörem Baklavacısı *** En iyi müşebbek; tartışmasız Eroğlu tatlıcılık Bu ileti savas tarafından 18-05-2008 - 21:17 yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 13-01-2008 - 23:45 Üye No: 2,550 isim: pelin İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: 2004 ![]() |
en iyi dondurma yusuf amca rakipsız hemde
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 87 Katılım: 26-05-2008 - 20:48 Üye No: 3,274 meslek: muhasebeci İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: cumhuriyet lisesi 2004 ![]() |
En iyi fıstıklı Kadayıf ; Adliye'nin arka caddesindeki yani Adliye PTT si karşısındaki Antakyalılar Künefecisinde , (mutlaka deneyiniz memnun kalacaksınız )
gerçektende süper yapıyor. |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 6 Katılım: 17-06-2008 - 12:07 Üye No: 3,362 isim: A meslek: G İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: A ![]() |
Arkadaşlar şu adresleri bilmeyenler için rica etsem biraz daha detaylı yazabilirmisiniz, kolayca bulabilmemiz açısından
![]() Saygılarımla |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 16-02-2019 - 02:03 |