![]() |
ELEMAN ARAYANLAR SAYFASINA DöN İŞ ARAYANLAR SAYFASINA DöN ELEMAN ARANIYOR iLANI VER İŞ ARIYORUM iLANI VER |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
-Ayse- |
![]()
|
misafir ![]() |
Okul öncesi çocuk gelişimi önlisans mezunuyum 23 yaşındayım evde çocuk bakabilirim.temizlik ve yemek istemiyorum sadece çocuk bakimi lutfen!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
--buket-- |
![]()
|
misafir ![]() |
İyi akşamlar.Arada sırada akşamları bir kaç saatlik parası peşin 50 tl ye bakabilirmiisiniz.2 yaşında kız çocuğu ve evinize getirilecek,evinizden alınacak.Eğer kabul ederseniz numaranızı yazin.
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
misafir ![]() |
İyi akşamlar.Arada sırada akşamları bir kaç saatlik parası peşin 50 tl ye bakabilirmiisiniz.2 yaşında kız çocuğu ve evinize getirilecek,evinizden alınacak.Eğer kabul ederseniz numaranızı yazin.
|
|
|
-Sema cimen seyhan- |
![]()
|
misafir ![]() |
Selamlar. Saatli Çocuk bakıcısı arayışınıza istinaden uygun bulmanız durumunda kendi evimizde kızım veya ben çocuğunuza önemle bakabiliriz. irtibat için sıfırbeşyüzotuzikialtıyüzdoksanaltıyirmidörtotuz
|
|
|
--Misafir-- |
![]()
|
misafir ![]() |
Cocuklarinizi bir kac saatligine guven ve huzur icinde birakabilirsiniz. 0507 1534581
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
misafir ![]() |
Ben turizm otelciyim otele gelen yerli yabanci cocuklara aksamlari baktim tecrubem var onlarla otunda oynadim .otelde mini clup elemanligi yaptim aksamlari ucreti uygun fiyata cocuklariniza bakabilirim yas sinirlamasi yoktur
|
|
|
-Tülay- |
![]()
|
misafir ![]() |
Merhaba g
Su an gündüz bir yasinda cocuga evimde bakmaktayim 8 yil oldu cocuk bakiyorum.aksam veya gece cocugunuzu güvenle emanet edebilirsiniz,05462209420 |
|
|
-ayse- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
|
-Halime- |
![]()
|