![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 4 Katılım: 19-01-2008 - 13:09 Nereden: iskenderun Üye No: 2,588 İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi-1989 ![]() |
89 iskenderun lisesi mezunlarını arıyorum.89 iskenderun lisesi 6 edebiyat b mezunuyum.adım HASRET TAŞKIN.Sınıf ve diğer arkadaşlarımı arıyorum.Okul futbol takımı kaptanıydım.Takım arkadaşlarımıda arıyorum.Beni tanıyanlar ve canım sınıf arkadaşlarım bana yazarlarsa çok[font="Comic Sans MS"][/font][color="#FF00FF"][/color]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2,072 Katılım: 12-01-2008 - 20:15 Üye No: 2,545 isim: ruh meslek: bilgisayar İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: ... ![]() |
inş. arkadaşlarını bulursun arkadaşım...
|
|
|
-bestami- |
![]()
|
misafir ![]() |
![]() 89 iskenderun lisesi mezunlarını arıyorum.89 iskenderun lisesi 6 edebiyat b mezunuyum.adım HASRET TAŞKIN.Sınıf ve diğer arkadaşlarımı arıyorum.Okul futbol takımı kaptanıydım.Takım arkadaşlarımıda arıyorum.Beni tanıyanlar ve canım sınıf arkadaşlarım bana yazarlarsa çok[font="Comic Sans MS"][/font][color="#FF00FF"][/color]
|
|
|
-1989 mezunu harbiş sitesi- |
![]()
|
misafir ![]() |
89 iskenderun lisesi mezunlarını arıyorum.89 iskenderun lisesi 6 edebiyat b mezunuyum.adım HASRET TAŞKIN.Sınıf ve diğer arkadaşlarımı arıyorum.Okul futbol takımı kaptanıydım.Takım arkadaşlarımıda arıyorum.Beni tanıyanlar ve canım sınıf arkadaşlarım bana yazarlarsa çok[font="Comic Sans MS"][/font][color="#FF00FF"][/color]
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 7 Katılım: 15-04-2008 - 15:25 Üye No: 3,111 isim: necmettin meslek: muhasebe-finans İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: ticaret lisesi 1989 ![]() |
kardeş gecemize gel orda bulursun ticaret lisesi mezunları derneği
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 3 Katılım: 10-03-2008 - 07:07 Üye No: 2,949 isim: Yunus meslek: memur İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: ticaret lisesi 1989 ![]() |
HASRET KARDEŞ NEREDESİN. KASETLERİNİ HALA SAKLIYORMUSUN. BENDE 89 DA TİCARET LİSESİ SAĞ BEKİYDİM
SANA TEKME ATMIŞTIM MAALESEF. NEYSE TANIMIŞINDIR HERHALDE........... |
|
|
-Misafir_hasret_*- |
![]() ![]()
|
misafir ![]() |
HASRET KARDEŞ NEREDESİN. KASETLERİNİ HALA SAKLIYORMUSUN. BENDE 89 DA TİCARET LİSESİ SAĞ BEKİYDİM SANA TEKME ATMIŞTIM MAALESEF. NEYSE TANIMIŞINDIR HERHALDE........... selam arkadaşım.İnan tanıyamadım.Ama yinede çok memnunum.Kasetlerimi bildiğine göre samimimi olduğum bir kardeşimsin herhalde.Ben Dörtyol da Beden eğitimi öğretmeniyim.Tekmeden seni tanıyamam çünkü o kadar tekme yedim ki...Seni tanımayı çok istiyorum ama.Tekrar görüşmek dileğiyle selam lar sevgiler... |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 3 Katılım: 24-06-2007 - 00:09 Nereden: öğretmen Üye No: 1,387 isim: tolga İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi 88/89 ![]() |
iskenderun lisesi 88/89 edebiyattan murat tolga eser...iskenderunda öğretmenim şimdi:)görüşürüz arkadaşlar.saygılar sevgiler...
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 08-10-2009 - 15:30 Üye No: 5,058 isim: BARAN ![]() |
SLM...KARDEŞİM...BEN BÜLENT KASIMOĞLU ....İSKENDERUNDAN...89-90 MEZUNUYUM DA...BERABERMİ OKUMUŞTUK..YOKSA SİZ YAN SINIFTAMIYDINIZ ACABA???
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 07-12-2009 - 18:56 Üye No: 5,177 isim: canan İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi 1999 ![]() |
89 iskenderun lisesi mezunlarını arıyorum.89 iskenderun lisesi 6 edebiyat b mezunuyum.adım HASRET TAŞKIN.Sınıf ve diğer arkadaşlarımı arıyorum.Okul futbol takımı kaptanıydım.Takım arkadaşlarımıda arıyorum.Beni tanıyanlar ve canım sınıf arkadaşlarım bana yazarlarsa çok[font="Comic Sans MS"][/font][color="#FF00FF"][/color] slm nasılsın ben seni tanıyor gibiyim ama dörtyolda öğretmensin simdi herhalde en son oraya atanıp evlendiğini duydum doğrumu hayırlı olsun |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 5 Katılım: 09-12-2009 - 11:46 Üye No: 5,185 ![]() |
Merhaba Arkadaşlar
Ben 6 Edebiyat/A'dan İlkay Kısa 1989 mezunuyum. Şu an İskenderun'dayım. Burada olan olmayan tüm arkadaşlarıma selamlar....Çok özledim lise yıllarını..en güzel zamanlarımızmış da haberimiz yokmuş ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
![]() slm nasılsın ben seni tanıyor gibiyim ama dörtyolda öğretmensin simdi herhalde en son oraya atanıp evlendiğini duydum doğrumu hayırlı olsun Merhaba, Çok uzun zamandır bir tanıdık arıyordum nihayet bulabildim... Ben Ercan ÖZATLAN Bağlama çalardım. Tekirdağ'da ikamet ediyorum. Personel Müdürüyüm. Şu an geçici bir süre Burhaniye Ören'deyim. Evlendim bir oğlum var.Ya sen ne yaptın... Eski günleri çok özledim. 0.533.365 67 50 eozatlan@mynet.com |
|
|
![]()
|
|
iskenderun lisesi 88/89 edebiyattan murat tolga eser...iskenderunda öğretmenim şimdi:)görüşürüz arkadaşlar.saygılar sevgiler... Merhaba Tolga:)))) Ben İlkay Kısa....hatırladın mı? ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
89 iskenderun lisesi mezunlarını arıyorum.89 iskenderun lisesi 6 edebiyat b mezunuyum.adım HASRET TAŞKIN.Sınıf ve diğer arkadaşlarımı arıyorum.Okul futbol takımı kaptanıydım.Takım arkadaşlarımıda arıyorum.Beni tanıyanlar ve canım sınıf arkadaşlarım bana yazarlarsa çok[font="Comic Sans MS"][/font][color="#FF00FF"][/color] Merhaba Hasret...Nasılsın.? Ben İlkay Kısa...89 Edebiyat A mezunuyum...Habib,Abdurrezzak.Ahmet,,Yaşar Alır hepsi bizdeydi...Nasıl gidiyor? İskenderundayım bende...kendine iyi bak.Görüşmek üzere.... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 24-04-2018 - 17:24 |