![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
-seobilisim- |
![]()
|
misafir ![]() |
Merhaba, birçok kişi benim gibi yıllardır ilk günkü gibi heyecanla oynanan KO nun sıkı takipçisidir. Birçok kişi severek oynasa da bazen kalitesiz kapanan hile dolu server’larda vakit kaybı yaşamıştır. Ama artık vakit kaybı yaşamayacağım bir server keşfettim kalitesi, user sayısı, yönetimi ve daha birçok özelliğiyle dikkatimi çeken ve ko cuce de bulup oynamaya başladığım server’ı sizlerle paylaşacağım. Öncelikle server’da hile yok bug yok yönetim kadrosu 7-24 online olduğu için en ufak bir bug hile vb. durumda anti chat’ i hemen güncelliyorlar böylece emek kaybı olmuyor. Ayrıca oyun esnasında hoşuma giden diğer bir yanı da tam 2 haftadır 1 kere bile oyunda lag yaşamadım sunucuları ve verdikleri hizmet çok iyi. Knight online pvp server’ lar arasında kısa zaman yükselen LogosWar user sayısı da baya yüksek oyundan keyif alacak derecede fazla
![]() ![]() IP: login.logoswar.com Panel: Knight Online Pvp Server Ko Cuce Server Tanıtımı |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 27-01-2021 - 23:12 |