![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
1971 İskenderun Lisesi mezunuyum. O tarihlerdeki öğretmenlerimizin bir kısmının adlarını hatırlayamıyorum.
Hatırladıklarım: Müdür Necmettin Melek, eşi Yegane Melek, Gülçin Keser, Necati Demirtop, Celal Kadakal, Mustafa Gar, Şevket Dingiltepe, Saffet İnal, Mahmut Şimşek, Suat Taner ve Mehmet Barazi'dir. O dönem lisede bulunan diğer öğretmenlerin ad ve soyadlarını hatırlayan okul arkadaşlarımızdan ricam, bu isimleri yukarıdaki listeye ilave etmeleridir. Saygılarımla Nuri Sönmez |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 14 Katılım: 23-09-2007 - 16:47 Üye No: 1,924 isim: levent ![]() |
1971 İskenderun Lisesi mezunuyum. O tarihlerdeki öğretmenlerimizin bir kısmının adlarını hatırlayamıyorum. Hatırladıklarım: Müdür Necmettin Melek, eşi Yegane Melek, Gülçin Keser, Necati Demirtop, Celal Kadakal, Mustafa Gar, Şevket Dingiltepe, Saffet İnal, Mahmut Şimşek, Suat Taner ve Mehmet Barazi'dir. O dönem lisede bulunan diğer öğretmenlerin ad ve soyadlarını hatırlayan okul arkadaşlarımızdan ricam, bu isimleri yukarıdaki listeye ilave etmeleridir. Saygılarımla Nuri Sönmez Muhtemelen Mulla Kaçmaz'da (Molla bey) o dönemde hocanız olmalı.. |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
|
|
|
-süleyman karaali- |
![]()
|
misafir ![]() |
1971 İskenderun Lisesi mezunuyum. O tarihlerdeki öğretmenlerimizin bir kısmının adlarını hatırlayamıyorum. Hatırladıklarım: Müdür Necmettin Melek, eşi Yegane Melek, Gülçin Keser, Necati Demirtop, Celal Kadakal, Mustafa Gar, Şevket Dingiltepe, Saffet İnal, Mahmut Şimşek, Suat Taner ve Mehmet Barazi'dir. O dönem lisede bulunan diğer öğretmenlerin ad ve soyadlarını hatırlayan okul arkadaşlarımızdan ricam, bu isimleri yukarıdaki listeye ilave etmeleridir. Saygılarımla Nuri Sönmez Felsefeci : Ahmet Darıcı Fizikçi : Molla Bey Tarihçi : Yahya Gülgeç Fransızcacı : Ahmet Şen (Vefat etti Allah rahmet eylesin) Beden eğitimi : Yurdakul bey Hatırladıklarım bunlar . Yardımcı olabildiysem memnun oldum Süleyman Karaali 1973 Edebiyat Mezunu |
|
|
-orhan yıldız- |
![]()
|
misafir ![]() |
1971 İskenderun Lisesi mezunuyum. O tarihlerdeki öğretmenlerimizin bir kısmının adlarını hatırlayamıyorum.
Hatırladıklarım: Müdür Necmettin Melek, eşi Yegane Melek, Gülçin Keser, Necati Demirtop, Celal Kadakal, Mustafa Gar, Şevket Dingiltepe, Saffet İnal, Mahmut Şimşek, Suat Taner ve Mehmet Barazi'dir. O dönem lisede bulunan diğer öğretmenlerin ad ve soyadlarını hatırlayan okul arkadaşlarımızdan ricam, bu isimleri yukarıdaki listeye ilave etmeleridir. Saygılarımla Nuri Sönmez |
|
|
-Turgay Demirkan- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
-Turgay Demirkan- |
![]()
|
misafir ![]() |
|
|
-Turgay Demirkan- |
![]()
|
misafir ![]() |
Bir hatırlatma yapayım.. Ben eczacıyım, İskenderun'a Elif eczanesini açmak için uğraşırken, kadrosuz dışardan lisede kimya, biyoloji dersleri verdim 1971-73 arasında. O yıllarda resim dersleri için Zahit Büyükişleyen vardı, yine kimya derslerine giren Uğur bey vardı.. Bakalım beni tanıyan birisi çıkacak mı? Turgay Demirkan
|
|
|
-Sami Sevinçli- |
![]()
|
misafir ![]() |
1971 İskenderun Lisesi mezunuyum. O tarihlerdeki öğretmenlerimizin bir kısmının adlarını hatırlayamıyorum. Hatırladıklarım: Müdür Necmettin Melek, eşi Yegane Melek, Gülçin Keser, Necati Demirtop, Celal Kadakal, Mustafa Gar, Şevket Dingiltepe, Saffet İnal, Mahmut Şimşek, Suat Taner ve Mehmet Barazi'dir. O dönem lisede bulunan diğer öğretmenlerin ad ve soyadlarını hatırlayan okul arkadaşlarımızdan ricam, bu isimleri yukarıdaki listeye ilave etmeleridir. Saygılarımla Nuri Sönmez |
|
|
-Sami Sevinçli- |
![]()
|
misafir ![]() |
1971 İskenderun Lisesi mezunuyum. O tarihlerdeki öğretmenlerimizin bir kısmının adlarını hatırlayamıyorum. Hatırladıklarım: Müdür Necmettin Melek, eşi Yegane Melek, Gülçin Keser, Necati Demirtop, Celal Kadakal, Mustafa Gar, Şevket Dingiltepe, Saffet İnal, Mahmut Şimşek, Suat Taner ve Mehmet Barazi'dir. O dönem lisede bulunan diğer öğretmenlerin ad ve soyadlarını hatırlayan okul arkadaşlarımızdan ricam, bu isimleri yukarıdaki listeye ilave etmeleridir. Saygılarımla Nuri Sönmez CELAL KADAKAL,- HALİDE GARBİOĞLU VE AHMET ŞEN (Fransızca öğretmenleri)- Sanat tarihi hocası HAMİYET hanım.Müzik hocası ONUR hoca soyadını hatırlamıyorum. Matematik hocası Sıfırcı Nazmiye hoca.Coğrafya hocası Gülçin Keser.Kimya hocası Emel hoca.Soyadlarını hatırlamıyorum bunların özür dilerim.Matematik hocası Molla hoca |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 25-04-2018 - 21:23 |