![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
--yeliz-- |
![]()
|
misafir ![]() |
arkadaşlar şu belediye binasının olduğu cadde resmen dönercilerin caddesi olmuş....eskilerin yanında bir sürü yenileri de açılmış.. dönercilerden hangisi en iyi döner yapıyor? hangisini tavsiye edersiniz. ordan her geçtiğimde şuna mı buna mı gitsem diyorum kafam karışıyor...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 271 Katılım: 01-07-2007 - 01:39 Üye No: 1,436 isim: jutenyam meslek: muhasebe İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: cumhuriyet-1997 ![]() |
şimdi ne desek yalan olur..herkesin ağız tadı farklı..en iyisi deneme-yanılma yoluyla ögrenmek..her gıttıgınde bırınde ye..en son hepsı bıtınce karar verırsın..
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 143 Katılım: 12-01-2008 - 15:25 Üye No: 2,544 isim: erkan meslek: serbest meslek İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun ![]() |
orada bir çok dönerci var, ben açıkçası efes dönercisini tercih ediyorum. küçüklüğümden beri efesten yerdim. sanırım oradaki dönercilerin en eskilerindendir.
o caddenin fotoğraflarını bu linkten görebilirsiniz. http://iskenderunforum.com/index.php?showtopic=7712 |
|
|
-Guest- |
![]()
|
misafir ![]() |
efes gibisi yokk bence..
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grup: üye İleti: 4 Katılım: 11-01-2012 - 12:28 Nereden: merkez Üye No: 6,819 isim: korhan ![]() |
DÖNERİ NE YAPACAKSIN GEL YEMEĞE GÖTÜREYİM UGRASMA ÖYLE ŞEYLERLE
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 9 Katılım: 12-11-2011 - 16:59 Üye No: 6,754 ![]() |
tartışmasız ATLAS doner salonu. kız arkadasımla her zaman oraya gideriz hem lux hemde yemek+hizmet super herkeze tavsiye ederim...
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 17-02-2019 - 09:27 |