![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grup: üye İleti: 7 Katılım: 13-06-2008 - 23:42 Üye No: 3,347 isim: hande İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: barbaros lisesi 2000 ![]() |
ben iskenderun diyince aklıma tek gelen restaurant saray saray saray lokantası neden die sorarsanız bence en temiz en leziz yer die düşünüyorum sahibi olan mehmet memo beyefendi eti kasaptan kendi kesip getiriyor ve en güzeli de gramı gramına müşteriye tartıp pişirtiyor daha ne isteriz ki bence sahildeki saray lokantasının yıkılacagından dolayı yeni yeri şirinyerin biraz ilerisi orda balık et ne ararsan var çok sıcaklardaa bile terasında çeketle oturuyosun şimdi tv de koymuş keyfim keyif vallahi haaaaa bide mehmet beyin tek tek masaları gezmesi bence müşteriye saygı göstermesi 55 senelik lokantacı bence tek yer fiyatlarıda çok uygun haberiniz olsunnnnnnn
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
GECELERİN SESSİZ ÇIĞILIĞI Grup: üye İleti: 627 Katılım: 11-04-2008 - 20:32 Nereden: ÖZEL KONUM Üye No: 3,096 isim: KOSOVALI ![]() |
ben iskenderun diyince aklıma tek gelen restaurant saray saray saray lokantası neden die sorarsanız bence en temiz en leziz yer die düşünüyorum sahibi olan mehmet memo beyefendi eti kasaptan kendi kesip getiriyor ve en güzeli de gramı gramına müşteriye tartıp pişirtiyor daha ne isteriz ki bence sahildeki saray lokantasının yıkılacagından dolayı yeni yeri şirinyerin biraz ilerisi orda balık et ne ararsan var çok sıcaklardaa bile terasında çeketle oturuyosun şimdi tv de koymuş keyfim keyif vallahi haaaaa bide mehmet beyin tek tek masaları gezmesi bence müşteriye saygı göstermesi 55 senelik lokantacı bence tek yer fiyatlarıda çok uygun haberiniz olsunnnnnnn HANDE HANIM MERHABA...TİCARET LİSESİ 83 MEZUNUYUM...TEŞHİSİNİZ GÜZEL VE AKILCI BEN TERAS KATINDA YEMEK YEME FIRSATIM OLMADI AMA ALT KATTA BİR OKUL ARKADAŞIMLA BALIK YEME FIRSATINI YAKALADIM..SERVİS VE MENÜ GÜZEL AMA PERSONELİ FAZLA SIKIYORLAR GALİBA..NEDENMİ..PERSONEL GAYET CİDDİ VE DONUK VE CANDAN DAVRANMIYOR..YANİ SADECE GÖREVİNİ YAPIYOR AMA SEVGİSİNİ O SERVİSDE GÖSTERMİYOR..YOKSA YILLARDIE ELİT İNSANLARIN YEMEK YEDİĞİ GÜZEL MEKANLARDAN BİRİDİR ONA SÖZÜM YOK..SELAM VE SEVGİLERİMLE...pasha.31@hotmail.com |
|
|
--yusuf-- |
![]()
|
misafir ![]() |
saray lokantası tarihe karıştı. iskenderunun en güvenilir ve nezih restaurantıydı.
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 07-12-2019 - 20:00 |