![]() |
ELEMAN ARAYANLAR SAYFASINA DöN İŞ ARAYANLAR SAYFASINA DöN ELEMAN ARANIYOR iLANI VER İŞ ARIYORUM iLANI VER |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 10-07-2018 - 00:26 Üye No: 8,590 ![]() |
Merhabalar :
İhtiyaçtan dolayı İskenderun içi iş arıyorum. 2 Tane çocuk okutuyorum. İş arıyorum. Yapabileceğim işler ; Ev Temizlik İşleri -- Büro Temizlik Çay Kahve Yemek İşleri --- Restoran tarzı işler de olabilir bulaşıkçılık, Çay Kahve Yapımı, Sipariş alma vesaire...--- Ev yemek yapımı işleri ÇALIŞMA SAATLERİM : HAFTA İÇLERİ 08:00 ile 18:00 arası olabilir . BAYAN Eleman İhtiyacı olanlar burdan telefonlarını yazarlarsa irtibata geçilecektir. Bu ileti kubilayhakan tarafından 10-07-2018 - 00:41 yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
misafir ![]() |
Merhabalar : İhtiyaçtan dolayı İskenderun içi iş arıyorum. 2 Tane çocuk okutuyorum. İş arıyorum. Yapabileceğim işler ; Ev Temizlik İşleri -- Büro Temizlik Çay Kahve Yemek İşleri --- Restoran tarzı işler de olabilir bulaşıkçılık, Çay Kahve Yapımı, Sipariş alma vesaire...--- Ev yemek yapımı işleri ÇALIŞMA SAATLERİM : HAFTA İÇLERİ 08:00 ile 18:00 arası olabilir . BAYAN Eleman İhtiyacı olanlar burdan telefonlarını yazarlarsa irtibata geçilecektir. İLETİŞİM: 0533 777 7187 |
|
|
![]() ![]() ![]() |