![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 434 Katılım: 31-03-2007 - 00:11 Nereden: Adana-İskenderun Üye No: 743 isim: --- ![]() |
şimdilerde okulumuzun, ulucami caddesi tarafındaki arka kapının(kale arkası),olduğu yer ve müsamere salonu ve birkaç depo niteliğindeki binalar yıkılmış durumda , galiba düzenleme yapılacak..
![]() arka kapı,eski müsamere salonu enkazı (ulucami caddesi) ![]() arka kapı (ulucami caddesi) ![]() arka kapı ,(ulucami caddesi'nden bakış) ![]() futbol sahasının içi ![]() futbol sahasının içi ![]() basket sahası(çok anılarımız geçti burada ![]() ![]() eski bina ![]() 11.SOS.C sınıfı (benim sınıf, benim sıradan bakış ![]() ![]() eski bina |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 73 Katılım: 14-12-2006 - 13:48 Nereden: istanbul Üye No: 176 meslek: emekli ![]() |
basket sahası(çok anılarımız geçti burada
![]() Sevgili kardeşim beni tekrar eski günlerime götürdünüz,her nekadar meslek lisesi mezunu olmama rağmen,70 li senelerde İskenderun lisesinde bir sürü etkinlikler yapılırdı,özellikle futbol maçları kıran kırana geçerdi,o zamanlar ulucami caddesi tarafında yüksekçe bir taş duvar vardı çocukken o duvarı aşar maçları izlerdim,o ağaçların dili olsada konuşsa o sahadan kimler geldi kimler geçti.Paylaşımının için teşekkür ediyorum ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 434 Katılım: 31-03-2007 - 00:11 Nereden: Adana-İskenderun Üye No: 743 isim: --- ![]() |
evet abi o meşhur duvarlar...kale arkasındaki duvardan top kaçınca karşıdaki berbere giderdi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 7 Katılım: 19-06-2007 - 22:22 Nereden: istanbul Üye No: 1,362 meslek: memur İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi 1999 ![]() |
bende özlemişim eski bina üst kat merdiven tarafı 3 sınıf tı 11ydc 99 da
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 14 Katılım: 23-09-2007 - 16:47 Üye No: 1,924 isim: levent ![]() |
Ben 1980 mezunuyum.Hayatımın en güzel yıllarını geçirdim Lisede.O sahalarda az top koşturmadık.
Hafta sonları yapılan lisanslı sınıflar arası maçlar belkide Türkiye'de olmayan bir modeldi... |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 52 Katılım: 19-05-2007 - 13:01 Nereden: İSTANBUL Üye No: 1,126 ![]() |
ellerinize sağlık sevgili arkadaşım duygularımı perçinleştirdiğin için teşekkürler ....
gözyaşlarıma hakim olamadım gözümü alamadım o güzel yıllarımı geçirdiğim okulumdan ,dokuzuncu sınıfımı okuduğum müsamere salonun yanındaki eski binanın yıkılmış olması beni çok üzdü... neyse duygularıma hakim olamadım bu gibi paylaşımlarınızın siz iskenderun'da yaşayan arkadaşlarımızdan daha sık bekliyorum.... saygı ve sevgilerimle.... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grup: üye İleti: 116 Katılım: 05-03-2007 - 02:09 Nereden: eskişehir Üye No: 528 isim: serkan kuzu ![]() |
merhaba ismail kardeşim şu fotoğrafları bir kez daha gösterebilirmisin biz lise sınıf ve sıra arkadaşıyız ya o bakımdan
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 23-02-2019 - 15:47 |