![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
-uğur- |
![]()
|
misafir ![]() |
arkadaşlar, primemaldeki kırmızı döneri fena yapmıyorlar, ama yeni iskender menüsü de eklenmiş bir deneyelim dedik, hayatmda yediğim en adi iskenderdi, adamlar bir yağ koymuş yağın ne olduğ belli değil, ekmeye ete yapış yapış.. yemek borunuzda yağ yapışık kaldı.. yağın tadı iğrenç ve adamlar doldurmuşlar yağı... büyük ihtimale kuyruk yağına benziyordu.. ucuz bir yağdı... benim bildiğim iskendere tere tağı konurdu... eti de çok az koymuşlardı.. fiyatı ucuz desen tamam...9 tl verdik.. helal etmiyorum o parayı kendilerine.. madem iskenderden anlamıyorsunuz ne bulaştırıyorsunuz kendinizi..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
--Eylül-- |
![]()
|
misafir ![]() |
katılıyorum berbat yapıolar ayrıca döneri idare eder ama pahalı hiçte değmezler.
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 468 Katılım: 22-07-2008 - 17:44 Üye No: 3,549 isim: arsuz_ ![]() |
ee süper mağaza istiyoruz bunlara katlanacaz çarşıdaki lokantalar ne güne dürüyor zaten öyle yerlerden şimdiye kadar hiç yemek yemedim yememde
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 14 Katılım: 26-08-2011 - 00:19 Üye No: 6,638 isim: purelove_29 İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi ![]() |
Size önerim iskenderi birde YENİ LOKANTA'DAN yiyin.otel açıkalının yanındaki ara sokakta.lcw nin karşısı...
|
|
|
-GUEST- |
![]()
|
misafir ![]() |
ISKENDERUN HALKI SAGLIGINA HIC DIKKAT ETMIYO DONER DEDIGI SIRF YAG DONMUS URUN KULLANIYORLAR KIRMIZIYI ASLA TERCIH ETMIYORUZ YAPTIKLARI ANTAKYA DURUMUNUN BILE HIC TADI YOK BIR ANTAKYALI OLARAK HIÇ BEGENMEDIK TAVUGUN TADINI BILE ALAMIYORUZ
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 19-02-2019 - 12:32 |