![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
-Olsay- |
![]()
|
misafir ![]() |
Bugün İskenderun Belediyesinin arkasında Ferda Kitabevi civarındaki "Tat bak Döner" denilen yerde bir porsiyon servis dönere 13.50 TL ödedim. Yani neredeyse yarım kilo et fiyatı...
Şaşkınlık içerisindeyim , 1 porsiyon döner, 1 kutu kola ve 1 şalgam a toplam 18.50 TL hesap geldi,,, Servis sırasında 2 çatallık humus , közlenmiş biber ve 2 çatallık kadayıf tatlısı güya işletmenin ikramı diye geliyor ancak demekki fiyata yansıtıyorlar... İskenderun fiyatları İstanbul Nişantaşı ile yarışır hale geldi... inanılır gibi değil ,,, Artık dışarıda yemeğe son ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 271 Katılım: 01-07-2007 - 01:39 Üye No: 1,436 isim: jutenyam meslek: muhasebe İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: cumhuriyet-1997 ![]() |
döner en pahalı olarak hasan baba da bilinir ama orda bile bu kadar değil...çok ayıppp..iskenderunda başınıza gelen bu tür olayları burda yayınlayın arkadaşlar..çekinmeden isimde verebilirsiniz..
|
|
|
-mavi ve beyaz- |
![]()
|
misafir ![]() |
döner en pahalı olarak hasan baba da bilinir ama orda bile bu kadar değil...çok ayıppp..iskenderunda başınıza gelen bu tür olayları burda yayınlayın arkadaşlar..çekinmeden isimde verebilirsiniz.. hasan babadan daha kaliteli ve güzel bir iskender yemek istiyorsanız " tat bak döneri" tek geçerim.hem fiyat konusunda yapılan eleştiriye katılmıyorum. yarım kilo et parası dersek, o zaman dışarıdan hiç yemek yememek lazım..tabi biz alışmışız tavuk dönere..içinde 50 gr tavuk, gerisi salata safsatası..tüm ekmek,bol ketçap.. ![]() yarım kilo et fiyatı diyen arkadaşıma ufak bir hesap yapmasını istersem 50 gr tavuk döner :3,5 tl 100 gr tavuk döner:7 tl 200 gr tavuk döner : : 14 tl... 200 gr iskender dönere (et )13,5 tl ödemişsin hemde şikayet ediyorsun.hesap ortada |
|
|
-Olsay- |
![]()
|
misafir ![]() |
Mavi ve Beyaz,
İskenderundaki dönercilerin bir çoğu dönere 50 gram bile et koymuyorlar, tahminen 35-40 gram civarı , dediğin gibi gerisi zerzevat, aslında zerzevat dürüm yiyoruz bu konuda haklısın, ancak yaptığın hesaplama yanlış "50 gr tavuk döner :3,5 tl , 100 gr tavuk döner:7 tl , 200 gr tavuk döner : : 14 tl... 200 gr iskender dönere (et )13,5 tl ödemişsin hemde şikayet ediyorsun.hesap ortada" demişsin, her şeyden önce tat bak dönerde bir porsiyon servis dönere 200 gr et konmuyor, ikincisi, türkiye çapında büyük bir zincir köfteci olan köfteci ramiz de bir porsiyon köfte 8 TL , kaşarlı köfte 8,5 TL , geçiyorum türkiye çapında büyük bir işletme olan borsa lokantasında bir porsiyon (gerçekten de 200 gram et olan) servis döner 8.50 TL , (daha 3 gün önce istanbulda yedim.) geçiyorum karaağaçta kebapçı özkana gidin, bir tam tavuğun yarısı ızgara servis -ki herkese şiddetle tavsiye ediyorum- 8 TL geçiyorum şirinyer restoranda bir porsiyon servis kıyma veya kuşbaşı fiyatı nedir acaba ? bir araştır... geçiyorum kolcuoğlu restoran da bir porsiyon servis ördek başı fiyatı nedir bir araştır bakalım ben istanbulda dahil bir porsiyon dönere 13.50 TL verecek adam tanımıyorum... siz verirseniz o da sizin bileceğiniz iş tabi saygılarımla |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 26-04-2018 - 05:12 |