![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 29-08-2009 - 14:47 Üye No: 4,944 ![]() |
merhabalar arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum gayet güzelmiş...
ben bu sene İskenderun MYO Basım-Yayın Teknolojileri(İ.Ö) kazandım eğer sitede bu bölümde normal öğretim veya i.ö kazanan veya okuyan arkadaşlar varsa tanışalım dedim... hadi kolay gelsin |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 29-08-2009 - 14:47 Üye No: 4,944 ![]() |
birde arkadaşlar ben kayda pazartesi günü gelecem harcı antakyada yatırayımda mı geim yok sa iskendeurnda okuldamı yatırayım kayıt sırasında kalabalık olurmu _?
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1 Katılım: 15-10-2009 - 12:55 Üye No: 5,083 isim: ALpEr ![]() |
selamm sen ilk tercihten yerleşmişşsin sanırım ben dün ek kontejyandan yerleştim pazartesi günü başlıycam sanırım aynı sınıftayız bende ikinci öğretim derslerde ilerlediniz mi? Birde ders programı nedir ?
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 2 Katılım: 14-08-2010 - 20:04 Üye No: 5,886 İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: Beykoz ATML ![]() |
selamm sen ilk tercihten yerleşmişşsin sanırım ben dün ek kontejyandan yerleştim pazartesi günü başlıycam sanırım aynı sınıftayız bende ikinci öğretim derslerde ilerlediniz mi? Birde ders programı nedir ? Selam arkadaşlar buradan devam edelim http://iskenderunforum.com/index.php?showtopic=12797 bizde iskenderun myo basım ve yayın ben ikinci öğretim tanışalım foruma bekliyorum |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 26-04-2018 - 10:24 |