![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 43 Katılım: 15-02-2012 - 15:43 Üye No: 6,859 İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: Atalar koleji ![]() |
İskenderunda alanya fethiye kıbrıstaki gibi yamaç paraşütü atlayışı yapmak gibi sporlar varmı acaba ? iskenderunluyum ve bir egitmenle bu atlayışı gercekleştirmek ve bu spor dalıyla ilgilenmek istiyorum bilgisi olan ozelden mesaj atarsa sevinirim teşekkürler
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 6 Katılım: 06-02-2013 - 13:06 Üye No: 7,299 isim: Sinan ![]() |
İskenderunda alanya fethiye kıbrıstaki gibi yamaç paraşütü atlayışı yapmak gibi sporlar varmı acaba ? iskenderunluyum ve bir egitmenle bu atlayışı gercekleştirmek ve bu spor dalıyla ilgilenmek istiyorum bilgisi olan ozelden mesaj atarsa sevinirim teşekkürler ![]() Merhabalar iskenderunda parasut eğitimi ve ucuslarımız profesyonel hocalarımızla yapılıyor. Sizlerde gökyüzünden iskenderunu, iskenderun sahili izlemek isterseniz 0554 624 03 89 numaları telefonumdan ulasabilirsiniz. |
|
|
-mimoza- |
![]()
|
misafir ![]() |
oooo müthiş bi haber bu, başlığı başlatan arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim
istanbul kiralık ev sahibinden kiralık daire sahibinden satılık daire Kiralık Arsa sahibinden satılık arsa |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 143 Katılım: 12-01-2008 - 15:25 Üye No: 2,544 isim: erkan meslek: serbest meslek İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun ![]() |
oooo müthiş bi haber bu, başlığı başlatan arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim istanbul kiralık ev sahibinden kiralık daire sahibinden satılık daire Kiralık Arsa sahibinden satılık arsa mimoza bu reklam linklerini iletilerine ekleyerek hürriyetten para mı alıyorsun? kaç kuruş veriyorlar her eklemeye? verecekleri paraı ben veriyim lütfen reklam linkleri ekleme.. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 21-04-2018 - 09:07 |