![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
-gülhan- |
![]()
|
misafir ![]() |
Hangisini tercih ediyorsunuz? Gelişim hastanesi mi? Palmiye hastanesi mi?
palmiye benim daha hoşuma gidiyor. gelişim bina olarak insanda stres yaratıyor, gerginleştiriyor. palmiye daha huzur verici. palmiye çalışanları da çok ilgililer, çok doğallar. gelişimdekiler biraz kasıntı. |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 468 Katılım: 22-07-2008 - 17:44 Üye No: 3,549 isim: arsuz_ ![]() |
Hangisini tercih ediyorsunuz? Gelişim hastanesi mi? Palmiye hastanesi mi? palmiye benim daha hoşuma gidiyor. gelişim bina olarak insanda stres yaratıyor, gerginleştiriyor. palmiye daha huzur verici. palmiye çalışanları da çok ilgililer, çok doğallar. gelişimdekiler biraz kasıntı. genel olarak gelişime gidiyoruz |
|
|
-guest- |
![]()
|
misafir ![]() |
Hangisini tercih ediyorsunuz? Gelişim hastanesi mi? Palmiye hastanesi mi? palmiye benim daha hoşuma gidiyor. gelişim bina olarak insanda stres yaratıyor, gerginleştiriyor. palmiye daha huzur verici. palmiye çalışanları da çok ilgililer, çok doğallar. gelişimdekiler biraz kasıntı. gelişim hastanesine gitmeyin nereye giderseniz gidin.mezbahaneden farkı yok.... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 21-04-2018 - 14:31 |