![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: AdMiN İleti: 1,807 Katılım: 17-10-2006 - 18:08 Nereden: İskenderun Üye No: 1 isim: iskenderunforum ![]() |
halı sahalarda futbol oynuyor musunuz?
hangilerini tercih ediyorsunuz? |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 5 Katılım: 29-11-2006 - 15:16 Üye No: 112 ![]() |
wembley-televole-hedef
varsa iyi takımı olan kendine güvenen takım bana karşı alabilirsiniz... irtibat msn adresim:isk_japoniletisim@hotmail.com |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 14 Katılım: 26-01-2007 - 18:42 Üye No: 318 isim: olcay ![]() |
ARENA AND TELEVOLE
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 11 Katılım: 08-01-2007 - 04:50 Üye No: 236 isim: umut meslek: fotografci İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun ticaret meslek lisesi-1994-95 ![]() |
valla benim zamanimda televole . hedef filan yoktu ama en zevk aldigim hali saha olimpos tu ve sahildeki belediyeye ait olan yer ne guzel gunlerdi insallah bu sene 8.ayda orada yasadigim zevkleri tekrarliyacagim
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 921 Katılım: 25-11-2006 - 23:53 Üye No: 94 isim: bilader ![]() |
|
|
|
-kızılmaske- |
![]()
|
misafir ![]() |
en güzel saha....toprak saha...karagücü...ne güzel
halı sahalar o kadar da güzel değil.. kiminde silis kumu var...düştüğünde zımpara gibi maşallah,,,,kiminde siyah ufacık plastik parçalar var. her tarafın ondan oluyor... |
|
|
-güneş- |
![]()
|
misafir ![]() |
televole, arena , t.m.o dinlenmem tesisleri şaun ki güralp koleji
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 8 Katılım: 02-12-2007 - 19:38 Üye No: 2,361 isim: selami İskenderun'da mezun olduğunuz okul adı ve mezuniyet tarihi: iskenderun lisesi www.iskenderunlisesi.com/forum ![]() |
bnce en güseli paşammmm herkesi orya beklrm.takımım sağlam
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 921 Katılım: 25-11-2006 - 23:53 Üye No: 94 isim: bilader ![]() |
|
|
|
-GoKTaN- |
![]()
|
misafir ![]() |
Bana bu iddialarla gelmeyin be kardeşim ![]() İskenderuna geldiğimde yapalım bir maç ![]() bilader kardeşim çok iyi bir golcüyüm hava toplarımdaki hakimiyetim üst düzeyde. adam eksiltme adam çoğaltma adam kaçırmada üstüme yok... her iki ayagımı kullanma özelliğim var. halı saha olsun toprak saha olsun cim saha olsun hatta evin odası olsun fark etmez her yerde oynarım. takımında bana yer varsa seni zor durumda bırakmayagımdan eminim.. ![]() halasaha tercihim belediye kompleksi ve olimpos halı sahası. |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 13 Katılım: 10-03-2008 - 10:37 Üye No: 2,950 isim: Kemal Edip ![]() |
Arkadaşlar Stoper Arayanlara Duyrulur.İki Ayağınıda kullanabilen hızlı ve biraz da sert bi oyuncuyum.teknik olmamda bi artı tabi dan dun olmaz bende uzun paslarım ve markajım meşhurdur..İskenderunda yeniyim.Bi halı saha takımı bulup oynamak istiyorum.ilgilenlere duyrulur fly_bye4@hotmail.com
|
|
|
![]() ![]()
|
|
nıght kondu...!!! Grup: üye İleti: 1,366 Katılım: 03-01-2008 - 19:37 Nereden: ıskenderun - gece kondu Üye No: 2,499 isim: osman ![]() |
---------wembley------------
tabikide bizim mallenın halı sahası orda kımlerı devırmedık ki biz gecekondu dendımı kımse cıkamaz karsımıza ok mi gençler ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 27-04-2018 - 03:58 |