![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
kaybettigim arkadaslarımı arıyorum herkesı cok özledim iyisiyle kötüsüyle lise yıllarım cok güzeldi mesajlarınızı beklıyorum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
özgür dinci tanıyomusun iskenderun lisesi mhp genclik kolları baskanıydıı
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tüm iskenderun lisesi mezunlarına selam yuhlayanlarada:D evet lise yılları en masum oldugunu düşündüğüm yıllar o zamandan bu zamana hala görüştüğüm arkadaşlarım var ve bu muhteşem bir duygu aramızda kılometreler var ama ; haberdarız hep birbirmizden kimisi evli( ve çok tatlı bir kız çocuguna sahip) kımısı hayata farklı şekillerde bağlanmış ... aralarından biri hayat arkadaşım olacak:D evet dağıldık ...dağılıyoruz ...dağılacagız ... haberdar olmak birbirimizden bize bağlı
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 8 Katılım: 03-07-2007 - 16:41 Üye No: 1,446 meslek: yok ![]() |
|
|
|
--arzu-- |
![]()
|
misafir ![]() |
Tüm iskenderun lisesi mezunlarına selam yuhlayanlarada:D evet lise yılları en masum oldugunu düşündüğüm yıllar o zamandan bu zamana hala görüştüğüm arkadaşlarım var ve bu muhteşem bir duygu aramızda kılometreler var ama ; haberdarız hep birbirmizden kimisi evli( ve çok tatlı bir kız çocuguna sahip) kımısı hayata farklı şekillerde bağlanmış ... aralarından biri hayat arkadaşım olacak:D evet dağıldık ...dağılıyoruz ...dağılacagız ... haberdar olmak birbirimizden bize bağlı
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 19-04-2018 - 14:42 |