![]() |
Hoşgeldiniz ( GİRİŞ | KAYIT OLUN )
İskenderun Resimleri İskenderun Genel& Sorunlar& Öneriler İskenderun kültür,turizm |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 1,471 Katılım: 13-02-2008 - 12:01 Üye No: 2,784 isim: misafir ![]() |
iskenderunda okuyan öğrencilere maddi yardımda bulunacak vakıf veya dernek benzeri kurumlar varsa bilenlerin yazması rica olunur...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Teşekkürler Grup: Bot Katılım: 1 Dakika önce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 22 Katılım: 23-05-2007 - 16:52 Üye No: 1,171 isim: ahmet meslek: serbest ![]() |
http://iskenderunforum.com/index.php?showtopic=9048
yukarıdaki topic incelemenizi öneririm |
|
|
--ozlem-- |
![]()
|
misafir ![]() |
http://iskenderunforum.com/index.php?showtopic=9048 yukarıdaki topic incelemenizi öneririm iskenderun gibi bir şehirde öğrencilere burs veren kuruluşların olmaması cidden çok sinir bozucu bu na bi çare bulunmalı öğrencilerin yanında olmasını bekliyoruz hayır sahiplerinin.Benim en büyük sorunum öğretmen cocugu olmam okulda ne yemek bursu ne başarı bursu ne de başka burslardan yararlanamıyorum başbakanlık ve yurdun çıkmamasıda çok vahim bir durum bu ülkede öğretmen maaşının ne kadar olduğu apaçık ortada bu duruma bı düzenleme gelmesi lazım artık.. |
|
|
![]()
|
|
Grup: üye İleti: 468 Katılım: 22-07-2008 - 17:44 Üye No: 3,549 isim: arsuz_ ![]() |
iskenderun gibi bir şehirde öğrencilere burs veren kuruluşların olmaması cidden çok sinir bozucu bu na bi çare bulunmalı öğrencilerin yanında olmasını bekliyoruz hayır sahiplerinin.Benim en büyük sorunum öğretmen cocugu olmam okulda ne yemek bursu ne başarı bursu ne de başka burslardan yararlanamıyorum başbakanlık ve yurdun çıkmamasıda çok vahim bir durum bu ülkede öğretmen maaşının ne kadar olduğu apaçık ortada bu duruma bı düzenleme gelmesi lazım artık.. malesef öyle bu ülkeyi bu hale getirenler utansın ve en çok pay sahibi malesef vatandaştır |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 24-04-2018 - 00:13 |